Antea Group strijkt voor de negende keer op rij neer op de PROVADA vastgoedbeurs, die plaats vindt op 11, 12 en 13 juni 2024 in de RAI Amsterdam. Wederom met een onderscheidend concept en bijpassende propositie. Met een niet te missen eilandstand van 60 m2 mét unieke eyecatcher presenteren we onze passie voor natuurinclusief ontwikkelen, het creëren van een gezonde leefomgeving, energietransitie en, centraal hierin, wonen in de toekomst.

Circulaire boomhut

Bij Antea Group kijken we vooruit naar de toekomst van wonen. In onze stand plaatsen we een opvallende blikvanger: een grote boom met een circulaire boomhut erin. De kruin wordt gevormd door grote kartonnen cirkels. De boomhut is een unieke knipoog naar hoe mensen als kind al bezig zijn met woonvormen en de verbondenheid met natuur. Deze vaak positieve herinnering roept associaties en emoties op die we als mens wellicht wat uit het oog verloren zijn, maar waar iedereen in de huidige tijd heel hard mee aan de slag wil gaan… natuurinclusiviteit. Dit staat in de huidige markt centraal als uitgangspunt in de ontwikkeling en inrichting van Nederland. Het concept boomhut is mede tot stand gekomen door kunstenaar Robbert Kamphuis uit Wageningen.

Wonen in de Toekomst als centraal thema

Centraal staat het thema ‘Wonen in de Toekomst’. We willen graag achterhalen hoe bezoekers het wonen in de toekomst voor zich zien en welke woonwensen zij koesteren. Bijvoorbeeld: ‘Wil je wonen in een stad waar groen en duurzaamheid centraal staan?’ of ‘Verkies je een meer landelijke omgeving, omringd door rust en natuur?’ ‘Wat zijn jouw ideeën over klimaatadaptieve tuinen en duurzame voorzieningen in een woonomgeving?’

Vanuit de gesprekken maken onze collega’s steeds een kort verslag. De highlights uit die verslagen worden live gebruikt om prompts mee te schrijven en AI-beelden mee te genereren die worden getoond op de grote videowall. Deze input is van onschatbare waarde voor ons streven naar innovatieve en toekomstbestendige ontwikkelingen.

Ondertekening samenwerking met NL Greenlabel

Een bijzonder tekenmoment tijdens de PROVADA. Antea Group en CB5 voegen zich als nieuwe partners toe aan het netwerk van NL Greenlabel. Zij zetten zich in voor een groenere en gezondere wereld. Samen met NL Greenlabel en haar partners werken we aan een biodiverse, groene en klimaatadaptieve leefomgeving waar mens en natuur in harmonie zijn. Het is een logische stap om de krachten te bundelen in deze gezamenlijke missie.

Lees meer over de samenwerking

Een aantal tijdens de Provada gegenereerde AI beelden