Energietransitie, klimaatadaptatie, vastgoedontwikkeling en mobiliteit: Samen naar een duurzame en vitale leefomgeving.

Ingenieurs- en adviesbureau Antea Group en Ontwerpbureau voor stedenbouw, landschap en architectuur CB5 zijn van 13 tot en met 15 juni 2023 aanwezig op de toonaangevende vastgoedbeurs Provada, locatie RAI Amsterdam. Met een opvallende en informatieve stand brengen Antea Group en CB5 de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energietransitie, klimaatadaptatie, vastgoedontwikkeling en mobiliteit samen. Antea Group is vastbesloten om een sleutelrol te spelen in het realiseren van haalbare en succesvolle plannen voor een duurzame en houdbare toekomstige vitale leefomgeving.

Een integraal bureau voor een duurzame en vitale leefomgeving

Bij Antea Group begrijpen we dat de genoemde thema's niet los van elkaar kunnen worden gezien bij vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Als integraal bureau hebben wij de expertise in huis om deze thema's effectief in te zetten en te verbinden, wat resulteert in duurzame oplossingen die voldoen aan de behoeften van de toekomstige generaties. Als ‘verbinder en versneller voor een duurzame en vitale leefomgeving’ zetten we ons in voor het creëren van een toekomst, waarin economische groei en ecologische duurzaamheid hand in hand gaan.

Treed binnen in de toekomst met onze AI-tijdmachine

Antea Group omarmt de nieuwste trends en technologische ontwikkelingen en heeft een continue focus op innovatie. Hierop hebben we voor de 2023-editie van Provada weer een interessante experience opgezet voor de bezoekers. Op de stand zullen bezoekers een futuristische ervaring beleven met een heuse tijdmachine. Deze AI-gestuurde tijdmachine genereert beelden van de leefomgeving van de toekomst en nodigt bezoekers uit om na te denken over hoe we gebruik kunnen maken van deze nieuwe technieken om vooruit te kijken naar wat er nog gaat komen.

Voorbeelden van AI gegenereerde ontwerpen:

Interactieve gesprekken met onze ingenieurs en adviseurs

Tijdens jouw bezoek aan de stand kan je in gesprek gaan met onze deskundige ingenieurs en adviseurs. Wat zijn jouw verwachtingen en visie op de toekomst en ontdek hoe Antea Group jou kan helpen deze visie werkelijkheid te maken. Deze boeiende gesprekken zullen ook dienen als input voor de AI-tijdmachine, waarbij de gestelde vragen zullen leiden tot fascinerende toekomstbeelden.

Bezoek onze stand op 13, 14 of 15 juni 2023

Kom jij onze stand bezoeken van 13 tot en met 15 juni? Kom langs, ervaar de toekomst met onze AI-tijdmachine en ontdek hoe Antea Group als verbinder én versneller werkt aan een duurzame en vitale leefomgeving. Samen kunnen we een betere toekomst creëren waarin ingenieurskennis, innovatie, duurzaamheid en welzijn hand in hand gaan. Je vindt ons in de Hollandhal 12, standnummer 44.

Stel hier alvast je vraag

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring