De Tankstation Vakbeurs is hét kennis-event voor de tankstation- convenience & carwashbranche dat plaats vindt op 10 en 11 november 2021 in Houten. Door de dag heen worden diverse workshops en presentaties gehouden die interessant zijn voor ondernemers, tankstationketens en wasbedrijven. Ze zijn gratis toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij een tankstation- of carwashbedrijf.

Waterstoftankstations

Onze projectmanager Herman-Jan Kuyper verzorgt op 10 november een workshop over waterstoftankstations. Waterstof kan dienen als schone brandstof voor auto's, vrachtwagens en bussen. Daarnaast maakt de industrie al decennialang gebruik van waterstof als grondstof voor proceswarmte. Door dit waterstof uit duurzame bronnen te winnen, kunnen wij deze sector, die goed is voor 31 % van de CO2-uitstoot, flink vergroenen.

Praktijkvoorbeeld: nieuw waterstoftankstation voor TotalEnergies in Breda

Woensdag 10 november, 14.35 - 14.50 uur

Antea Group is voor TotalEnergies druk bezig met de bouw van een nieuw (waterstof)tankstation in Breda. Projectmanager Herman-Jan Kuyper beantwoordt alle vragen over het werken met waterstof en de mogelijkheden voor tankstationondernemers. Uiteraard niet zonder dat we even gekeken hebben bij de nieuwe locatie.

Meer weten over het waterstofcongres?