Het circulair maken van de leefomgeving is een belangrijke opgave. Antea Group is partner van de leerstoel Managing Public Space en is nauw betrokken bij de ontwikkelingen rondom het beheer van de openbare ruimte.

De afgelopen periode is in een viertal webinars door wetenschappers het onderwerp ‘van lineair naar circulair beheer’ belicht. Tijdens het slotdebat op 14 oktober 2021 wordt de webinarreeks afgesloten. Onze collega Mark van den Kieboom (adviseur Circulair Beheer), neemt hieraan deel. Samen met de wetenschappers en ervaringsdeskundigen gaat hij in discussie en belicht hij zijn visie op hoe de beheerders als regisseurs van de leefomgeving een sleutelrol vervullen.

Wil je deelnemen aan de sessie?

Meld je hier aan om live of online aanwezig te zijn.

Mark van den Kieboom, adviseur Circulair Beheer: “Ik zie bij veel beheerders het Calimero-effect, terwijl de beheerder als regisseur dé katalysator is in de opgave de leefomgeving circulair te maken. Goed dat het onderwerp circulair beheer mede door dit debat meer status krijgt. Een positie aan de juiste tafels is noodzakelijk om stappen te zetten.”