Ga naar hoofdinhoud
Evaluatieonderzoek
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Hoe reflecteer je op bedrijfsprocessen?

Je wilt impact hebben met je beleid. En ook aantonen dat mensen en middelen daadwerkelijk bijdragen aan de resultaten waar je voor staat. Dit vraagt om focus, actie en wendbaarheid en de insteek om continu te willen verbeteren. Hoe reflecteer je op de beleidsprocessen van je organisatie? En hoe leg je daarbij ook verbinding met de dynamiek die zich ‘binnen’ en ‘buiten’ je (netwerk-) organisatie afspeelt?

Evaluatie van beleid en projecten in elke fase

Weet dat de adviseurs van Antea Group dit inzicht kunnen verschaffen. Dit doen we op de meest complexe onderwerpen: van assetmanagement tot milieu-vraagstukken, van energietransitie tot waterveiligheid. We zijn bekend met de werkwijze van ministeries en regionale overheden en staan ook in nauw contact met bewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Onze onderzoekers zijn ervaren om evaluaties in alle fasen van beleid en/of grote projecten en programma’s uit te voeren. We zorgen ook voor een gedegen onderbouwing van conclusies en doordachte aanbevelingen.

Wat ons uniek maakt

Met Antea Group haal je uiteraard de beste adviseurs, die ook affiniteit hebben met besluitvorming en organisatie, aan boord. Als ingenieursbureau voegen we hier onze inhoudelijke kennis op het gebied van leefbaarheid & economie, duurzaamheid & innovatie, big data & mobiliteit aan toe. Onze adviseurs kunnen schakelen tussen de praktijkervaring en inzichten van experts en de strategische agenda en visie van management en bestuur. Hiermee verschaffen we niet alleen zicht op de effectiviteit en efficiency van het beleid, projecten en programma’s van jouw organisatie. We kijken ook naar wat het beleid ‘buiten’ doet.

Kortom, we zorgen ervoor dat uw organisatie kritisch blijft op de doorwerking van beleid. En we bieden hierbij ook oplossingen om de kwaliteit van de leefomgeving te blijven verbeteren.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie