5 februari 2020 - Unihorn India gaat officieel verder onder de naam Antea Group. Het Indiase ingenieurs- en adviesbureau is in 1987 opgericht en sinds 2013 gelieerd aan Antea Group. De naamswijziging biedt het internationale ingenieurs- en adviesbureau de kans om zich nadrukkelijker te profileren op de snel groeiende Indiase markt.

Nieuw hoofdkantoor

De naamswijziging valt samen met de professionalisering van de Indiase tak van Antea Group. Zo betrekt de organisatie een nieuw hoofdkantoor in de stad Gurugram, dichtbij New Delhi. Vanaf heden is Antea Group, naast Europa en Zuid- en Noord-Amerika, ook officieel in Azië gevestigd.

Bij Antea Group India werken 150 ingenieurs en adviseurs. Het bureau heeft zich gespecialiseerd in de sectoren infrastructuur, milieu, stedelijke ontwikkeling en water. Antea Group India biedt onder meer hoogwaardige dienstverlening voor de ontwikkeling van waterprojecten, snelwegen, bruggen en luchthavens. Het bureau voert in heel India projecten uit voor overheden en bedrijfsleven.

Meer informatie over Antea Group India vind je hier.

Voor meer informatie

Over Antea Group

Van stad tot land, van water tot lucht; de ingenieurs en adviseurs van Antea Group dragen in Nederland sinds jaar en dag bij aan onze leefomgeving. We ontwerpen bruggen en wegen, realiseren woonwijken en waterwerken. Maar we zijn ook betrokken bij thema’s zoals milieu, veiligheid, assetmanagement en energie. Onder de naam Oranjewoud groeiden we uit tot een allround en onafhankelijk partner voor bedrijfsleven en overheden. Als Antea Group zetten we deze expertise ook mondiaal in. We combineren hoogwaardige kennis met een pragmatische aanpak. We maken oplossingen haalbaar én uitvoerbaar. We opereren doelgericht en met oog voor duurzaamheid. Zo anticiperen we op de vragen van vandaag en de antwoorden van de toekomst. Al meer dan 65 jaar.

Download hier het gehele persbericht