29 mei 2019 - De overname van het Poolse deel van Tractebel-Engie door Antea Group is officieel afgerond. Vorig jaar maakte het ingenieurs- en adviesbureau al bekend dat het voornemens was om het Poolse consultancybureau over te nemen.

Tractebel Polen maakt onderdeel uit van het Tractebel-Engie concern en heeft vestigingen in Katowice en Gdansk. Het ingenieurs- en consultancybureau telt ruim honderd medewerkers en heeft een goede naam opgebouwd als specialist in thermische en hernieuwbare energie, energietransport en -distributie. Ook is het bureau een gevestigde naam op het gebied van water-, afvalwater en infrastructuur. Tractebel Polen gaat na de overname verder onder de naam Antea Group.

Voor meer informatie

Over Antea Group

Van stad tot land, van water tot lucht; de ingenieurs en adviseurs van Antea Group dragen in Nederland sinds jaar en dag bij aan onze leefomgeving. We ontwerpen bruggen en wegen, realiseren woonwijken en waterwerken. Maar we zijn ook betrokken bij thema’s zoals milieu, veiligheid, assetmanagement en energie. Onder de naam Oranjewoud groeiden we uit tot een allround en onafhankelijk partner voor bedrijfsleven en overheden. Als Antea Group zetten we deze expertise ook mondiaal in. We combineren hoogwaardige kennis met een pragmatische aanpak. We maken oplossingen haalbaar én uitvoerbaar. We opereren doelgericht en met oog voor duurzaamheid. Zo anticiperen we op de vragen van vandaag en de antwoorden van de toekomst. Al meer dan 65 jaar.

Download hier het hele persbericht