De jaarlijkse GBIdag komt er weer aan! Vanzelfsprekend hadden we graag een fysiek event georganiseerd, maar helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk. Daarom hebben we net als vorig jaar samen met de GVAG (Gebruikersvereniging Antea Group) een interessante en interactieve online ochtend samengesteld met een boordevol programma.

Op donderdag 22 april nemen we je tussen 09.00 en 12.30 uur mee in de wereld van beheer en GBI. Wij geloven dat mensen willen wonen, werken, ontspannen en ontmoeten in een openbare ruimte die prettig is om in te leven. Een goed en efficiënt beheer van die openbare ruimte is alleen mogelijk met datagedreven oplossingen en innovatieve software. Daarom bieden wij met GBI het beste en meest duurzame beheersysteem voor de openbare ruimte. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen en optimaliseren wij de openbare ruimte. Nu en in de toekomst.

De wereld van GBI

Omdat wij ons GBI beheersysteem continu willen optimaliseren hebben wij de ‘motor’ van GBI 6 compleet vernieuwd en brengen we versneld nieuwe releases uit. De nieuwe GBI release wordt gestaag uitgerold en uitgeleverd aan onze klanten. Daarmee maken we waar wat we beloofd hebben. Op de komende GBIdag vertellen we je meer over deze uitrol, de ontwikkelingen en onze ambities. Daarnaast nemen we je mee in onze visie op beheer met praktische voorbeelden, inspiratie en toepassingen in GBI. We nemen je mee in de Wereld van Beheer!

Een aantrekkelijke leefomgeving, nu en in de toekomst

Wij handelen vanuit vakkennis. Die praktische no-nonsense aanpak helpt ons al meer dan 30 jaar om werelden samen te brengen. Als marktleider ontwikkelen wij het vakgebied verder, samen met onze partners, zoals de GVAG en kennisinstituten. Zo dragen wij bij aan een aantrekkelijke leefomgeving.

Aanmelden GBIdag 2021

Ben jij al GBI-klant? Bekijk dan hier het programma en schrijf je in!

Ben jij nog geen GBI-klant, maar wil je wel alles weten over het beste beheersysteem, waarmee jij als beheerder van de openbare ruimte het verschil kan maken? Neem dan contact op met Bas Boonstra, Cor Leenstra, of Güngör Arslan. Ook vind je veel informatie op de website van GBIbeheersysteem.