GIS-speler Esri Nederland en Ingenieurs- en adviesbureau Antea Group gaan intensiever samenwerken. Antea Group treedt toe tot het partnernetwerk als Silver-partner. De feestelijke ondertekening vond plaats tijdens de Esri GIS Conferentie.

Samenwerking

Als internationaal ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group gespecialiseerd in full-serviceoplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedenbouw en water. Anders geformuleerd: hoe kunnen hoogwaardige kennis en pragmatische oplossingen gecombineerd worden om bij te dragen aan een duurzame toekomst, aldus de twee partners.

“We zijn als Esri Nederland daarom verheugd dat onze technologie en kennis kan bijdragen aan de innovatieve oplossingen die het ingenieurs- en adviesbureau te bieden heeft”, laat partnermanager Jort Engels weten. “Antea Group heeft een prachtige filosofie: doe wat je belooft, doe het met tomeloze inzet en probeer jezelf altijd te verbeteren. Het is reëel, krachtig en handen uit de mouwen. Deze mentaliteit past goed bij ons als Rotterdams bedrijf. Bij Esri willen we bovendien krachten bundelen. We werken al geruime tijd samen, het kan dan ook bijna niet anders dan dat Antea Group een goede match is.”

Hieraan voegt Manager Innovatie & ICT Harmen Tjeerdsma toe: “Antea Group en Esri delen de passie en interesse voor een duurzame toekomst, gedreven door innovatie. Een goede bodem voor een vruchtbare samenwerking. Antea Group maakt al jaren gebruik van Esri technologie in haar interne dienstverlening. Met GISconnect en Antea Group Insights is dit nu ook vertaald in digitale services die passen in de digitale transformatie die ons bedrijf doorvoert.”