De behoefte aan nieuwe en betaalbare woningen in Nederland is enorm. Er moeten volgens de laatste behoefte-analyses circa 1.000.000 woningen gebouwd worden tot 2030 en de productie zit op dit moment rond de 70.000 woningen per jaar. Antea Group levert toegevoegde waarde aan het haalbaar en mogelijk maken van deze woningbouwopgave. Wij zijn de versneller in duurzame stedelijke ontwikkeling. Natuurlijk speelt er veel meer op het gebied van gebieds- en vastgoedontwikkeling. En hoe zetten we steeds meer in op innovaties binnen dit domein? Nou, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, zoals onze robothond Spot. Ook hij is drie dagen lang aanwezig op de Provada!

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland en vindt plaats in de RAI Amsterdam. Het is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Bezoek onze stand in de Hollandhal 12, standnummer 44.

De versneller in duurzame stedelijke transitie

Het goed en duurzaam benutten van de schaarse ruimte vraagt om een integrale aanpak. De adviseurs van Antea Group verstaan dit vak als geen ander. Onder de noemer stedelijke transitie bieden wij een integraal dienstenpakket waarmee wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen ondersteunen bij ruimtelijke (her)ontwikkelingen.

Ontwikkeling begint bij initiatief. Samen de markt in beweging krijgen. Als partner weten wij waar de knelpunten in het proces zitten en anticiperen daarop. Niet alleen uurtje-factuurtje, maar ook door gezamenlijk verantwoorde risico’s te dragen. Daarbij zijn snelheid, zekerheid en draagvlak wat ons betreft kritische succesfactoren om uw ontwikkeling haalbaar te maken.

Wij leveren meerwaarde in het (her)ontwikkelproces. We zijn procesversnellers doordat wij zelf de componenten inhoudelijk beheersen. We overzien de risico’s en de kansen. Bieden zekerheid daar waar nodig, kiezen voor creativiteit als daar ruimte voor is. We participeren en ondernemen, vanuit onze ruime expertise in ruimtelijke inpassing.

Robothond Spot

Hij loopt op vier poten, zit boordevol sensoren en laat zichzelf zelfstandig uit. De ingenieurs en adviseurs van Antea Group verwelkomen een bijzondere collega: robothond Spot. De komende maanden wordt hij getraind voor het echte werk. Hiermee is Antea Group het allereerste ingenieurs- en adviesbureau in Nederland dat de robothond gaat inzetten voor zijn dienstverlening. Wat Spot voor jouw business kan betekenen? Bezoek onze stand en ontdek de mogelijkheden!