Ga naar hoofdinhoud
De juiste vergunning voor dronevluchten? Antea Group helpt!
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Vergunningprocedure dronevluchten

Heb je vragen?

De juiste vergunning voor dronevluchten? Antea Group helpt!

Drones helpen bij het in kaart brengen van ons dagelijkse leven. Van overzichtsbeelden tot inspecties, van bodemscans tot detectie en van beveiliging tot dienstverlening. Deze onbemande mini vliegtuigjes zijn multi-inzetbaar. Daarom maken we er steeds vaker dankbaar gebruik van. Maar mogen drones vrij rondvliegen in ons luchtruim? Het antwoord is eenvoudig: Nee, dat mag niet.

Veilig een dronevlucht plannen

Dankzij onze expertise op het gebied van vergunningen maken we dronevluchten mogelijk. We weten de weg bij het bevoegd gezag zoals de ILT (Inspectie van Leefomgeving en Transport) en de luchtverkeersleiding Nederland. Zo bieden we maatwerk bij het goed en veilig plannen van jouw dronevlucht.

Een dronevlucht die voldoet aan de vergunningprocedure

Hoe zwaar is de drone, welk type vlucht wil je maken, gelden er vliegverboden, hoe groot is het veiligheidsrisico, maak je ook foto’s en filmpjes, vlieg je boven bewoond of beschermd gebied en is een aanvullend vaardigheidsbewijs nodig? Er komt heel wat kijken bij het plannen van een dronevlucht. Het is daarom belangrijk dat je in het bezit bent van de juiste vergunningen.

De juiste vergunning voor dronevluchten? Antea Group helpt!
De juiste vergunning voor dronevluchten? Antea Group helpt!

De juiste vergunning voor jouw dronevlucht

Een goed geplande dronevlucht voorkomt problemen. Onze experts doorlopen de vergunningprocedure, stellen de vergunningaanvragen op en zorgen voor de juiste documenten voor jouw dronevlucht. Daarbij hebben ze een scherp oog voor de planning. Zo weet je zeker dat je op tijd voldoet aan wet- en regelgeving.

Staat er binnenkort een dronevlucht op de planning of wil je meer informatie over de vergunningprocedure voor dronevluchten? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie