Antea Group viert feest! Op 23 en 25 juni wordt samen met medewerkers, klanten en relaties het 70-jarig jubileum gevierd. De locatie: Madurodam. Op donderdag 23 juni vindt het klantevent plaats in de miniatuurstad. De laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en innovatie vormen de rode draad tijdens deze inspirerende middag. Op zaterdag 25 juni is van alles te doen voor Antea Group medewerkers en hun gezin. Eerst in Madurodam, waarna het feest wordt voortgezet op het strand van Scheveningen.

In de miniatuurstad Madurodam, die net als wij 70 jaar bestaat, zijn projecten verzameld waar Antea Group zich de afgelopen 70 jaar voor heeft ingezet. Daar zijn we trots op! Zoals het museum voor Beeld en Geluid in Hilversum, Schiphol, de Afsluitdijk en de Domtoren in Utrecht. Samen hebben we de wereld elke dag een stukje mooier gemaakt!

Future Brain sessies voor klanten en relaties

Op donderdagmiddag 23 juni wordt samen met maar liefst 500 klanten en relaties stil gestaan bij dit jubileum tijdens het klantevent. Kunstenaar Daan Roosegaarde, trendwatcher Adjiedj Bakas, meteoroloog Marco Verhoef en ondernemer Suze Gehem zullen als spreker optreden. In een breed scala aan korte interactieve ‘Future Brain sessies’ komen verschillende aspecten van de thema’s duurzaamheid en innovatie aan bod. Zoals bijvoorbeeld het vliegen met Drones, de Hyperloop Experience en de ingenieuze Escaperoombus.

Jubileumfeest voor medewerkers

Zaterdagmiddag 25 juni is het park exclusief voor Antea Group medewerkers en hun gezin gereserveerd. Na een feestelijke opening en spetterend optreden van Diggy Dex, is er volop gelegenheid het park te ontdekken. Aan het eind van de middag wordt het feest voortgezet op het strand in Scheveningen, waar op het strand onze eigen Antea Group Beach Club geopend wordt. Op deze unieke plek gaat het jubileumfeest door met entertainment, activiteiten, heerlijk eten en een rondje in het reuzenrad Skyview.

Ook werken bij Antea Group?