Antea Group heeft per 1 januari 2019 een raamcontract voor een periode van 2 jaar afgesloten met het Rijksvastgoedbedrijf voor lead-auditor werkzaamheden. Binnen dit raamcontract is Antea Group de exclusieve partner voor het Rijksvastgoedbedrijf.

Lead-auditors

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft besloten om een groot deel van de lead auditor-werkzaamheden door de markt te laten uitvoeren. Voor de audits die het Rijksvastgoedbedrijf zelf blijft doen, worden naar behoefte eigen lead auditors ingezet, indien nodig opgeleid en begeleid. Dat betekent dat lead-auditors van Antea Group of zelf dan wel gezamenlijk met lead-auditors van het Rijksvastgoedbedrijf audits gaan uitvoeren. Daarnaast wordt Antea Group ingezet voor het coachen en begeleiden van de lead-auditors van het Rijksvastgoedbedrijf.

Hoogste kwalitatieve beoordeling

In juni 2018 startte de aanbestedingsprocedure voor deze werkzaamheden middels een Europese niet-openbare procedure. Na geselecteerd te zijn voor de inschrijvingsfase heeft Antea Group samen met 4 andere partijen een aanbieding ingediend. De aanbieding heeft de hoogste kwalitatieve beoordeling gekregen en daarmee het raamcontract verworven.