Ga naar hoofdinhoud
Werkwijzer Contracten
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Werkwijzer Contracten

Heb je vragen?

Ontdek hoe je een geïntegreerd contract écht succesvol maakt

Heeft het geïntegreerde contract z’n langste tijd gehad? Zeker niet. Met een UAV-GC contract leg je nog altijd een ijzersterke basis voor een succesvolle samenwerking. Maar dit vraagt wél om een zorgvuldige aanpak. In de hieronder te downloaden Werkwijzer Geïntegreerde Contracten nemen wij je mee in de wereld van de UAV-GC contracten. Waar bestaat een goed contract uit en welke stappen moet je hiervoor zetten? Een ‘must read’ wanneer je op zoek bent naar een frisse kijk op het werken met geïntegreerde contracten.  

Vul je gegevens in om de Werkwijzer Contracten te downloaden

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring

Ontdek hoe je een geïntegreerd contract écht succesvol maakt
Ontdek hoe je een geïntegreerd contract écht succesvol maakt

Het Geïntegreerde Contract anno nu

Contracten zijn van alle tijden en Geïntegreerde Contracten op basis van de UAV-GC bestaan al meer dan 20 jaar. De markt verandert echter continue en dit vraagt om een vernieuwde blik naar geïntegreerde contracten en in te spelen op de marktomstandigheden van vandaag. Omstandigheden van vandaag die bijvoorbeeld ook vragen om meer aandacht voor thema’s als samenwerking, duurzaamheid, circulaire economie en veiligheid.

Met een geïntegreerd contract leg je een uitstekende basis voor een succesvolle samenwerking. Maar dit gaat niet vanzelf. In deze Werkwijzer bieden we een kijkje in onze keuken en nemen wij je mee in de wereld van het de UAV-GC contract. Welke varianten zijn er, wat is er nodig voor een succesvol contract, wat zijn valkuilen én kansen? In deze Werkwijzer delen we kennis en ervaring voor het Geïntegreerde Contract anno nu.  

Iets voor mij?

Ben je een door-de-wol-geverfde contractspecialist? Of wil je juist meer weten over de grondbeginselen van de UAV-GC? In beide gevallen biedt de Werkwijzer uitkomst. Alles komt aan bod: van theoretische achtergronden tot nieuwe ontwikkelingen; van inhoud tot stappenplan. Met deze Werkwijzer fris je jouw kennis op, doe je nieuwe inzichten op en haal je meer uit een Geïntegreerd Contract.

In de Werkwijzer lees je onder meer over:

  • Basisbeginselen van de UAV-GC;
  • De stappen om tot een goed geïntegreerd contract te komen;
  • Do’s en don’ts voor een goed contract;
  • De toepassing van een geïntegreerd contract in de praktijk;
  • Proces- en projectinrichting.

Ook geïnteresseerd in Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB)?

Heb je vragen of wil je een afspraak over de Werkwijzer Contracten?

Neem contact met ons op.