Ga naar hoofdinhoud
Smart Helmet
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Smart Helmet

Snelle en veilige inspectie van een gebouw, constructie of installatie

De Smart Helmet is een innovatie die de afgelopen tijd steeds verder geperfectioneerd en doorontwikkeld is. Nu wordt deze helm door diverse opdrachtgevers ingezet bij inspecties van een gebouw, constructie of installatie. Werk jij als inspecteur of handhaver bij omgevingsdienst, provincie, gemeente of ministerie? Dan is de Smart Helmet dé oplossing waarmee je inspectie- en handhavingswerk sneller, veiliger en effectiever maakt.

Een hele slimme helm

De Smart Helmet is een helm met geïntegreerde camera die je op afstand kunt bedienen en besturen. De helm werkt op GPS, is uitgerust met een fotocamera en werkt op voice-control. Hierdoor heb je als inspecteur altijd jouw handen vrij op locatie. Dit zorgt ervoor dat je tijdens een inspectie minder handling, maar meer focus hebt.

Veilig meekijken op afstand

Dankzij de bestuurbare camera kunnen experts via de Smart Helmet op afstand meekijken. Met een extra paar ogen op de achtergrond zie je meer en kunnen er aanvullende instructies gegeven worden. Hierdoor ben je als team direct in contact met elkaar en maak je betere beslissingen.

Snelle en veilige inspectie van een gebouw, constructie of installatie

Breed inzetbaar

Zo kunnen experts tijdens de inspectie van gebouwen, constructies en installaties via deze Atex-proof helm meekijken om situaties beter te beoordelen. Ook politie en justitie kunnen via de Smart Helmet tijdens een inspectie meekijken en beoordelen of er op een locatie een overtreding plaatsvindt. Zo werken we samen om te komen tot een duurzaam resultaat met en voor onze klanten.

Werk jij bij omgevingsdienst, gemeente, ministerie, waterschap of auditbureau en wil jij de mogelijkheden van de Smart Helmet ontdekken én ervaren? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Snelle en veilige inspectie van een gebouw, constructie of installatie
Snelle en veilige inspectie van een gebouw, constructie of installatie

Vraag nu een demo aan van de Smart Helmet

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring

De Smart Helmet

Maakt inspectie en handhaving slim, snel én veilig.

Meer informatie over de Smart Helmet?

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie