Ga naar hoofdinhoud
Vastgoed Portaal
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Vastgoed Portaal

Heb je vragen?

Meer overzicht + meer inzicht = betere beslissingen

Wat is de conditie van jouw vastgoed? Welke budgetten moet je reserveren en wat is de status van beheer- en onderhoudsplannen? Als eigenaar, beheerder of assetmanager wil je grip hebben en houden op jouw vastgoedareaal. Met ons Vastgoed Portaal bieden we je 24/7 inzicht en overzicht in het hele vastgoedareaal. Op basis van heldere KPI’s, duidelijke grafieken en begrijpelijke kaartjes.

Vastgoed Portaal in vogelvlucht

In het Vastgoed Portaal vind je in één oogopslag vastgoedinformatie en al onze digitale dienstverlening rondom vastgoed terug. Van conditiescores tot energieprestaties; van de benodigde investeringen tot en met de onderhoudsplanning: via een slim dashboard krijg je inzicht in jouw hele areaal, wat onder andere aan de hand van een digitale kaart herkenbaar wordt gepresenteerd. En dat niet alleen. Je kunt op allerlei niveaus en thema’s rapportages en genereren.

De meerwaarde van het Vastgoed Portaal

Bij het beheren en onderhouden van vastgoed halen wij steeds meer data op. Conditiescores, energieprestaties, inspectiedata. Het Vastgoed Portaal brengt al die informatie samen. Dit biedt je inzicht in de sterke en zwakke plekken. Per object, maar ook voor het hele areaal. Deze data en inzichten helpen je om investeringen slimmer te prioriteren, beheerplannen bij te sturen of om afwegingen beter te onderbouwen.

Meer overzicht + meer inzicht = betere beslissingen
Meer overzicht + meer inzicht = betere beslissingen

Welke inzichten biedt het Vastgoed Portaal?

In het Vastgoed Portaal komt allerlei data binnen. Zo voeren wij de resultaten van conditiemetingen en inspecties meteen door. Ook kun je aan de hand van de door jouw gestelde KPI’s inzichten genereren over waar acties binnen jouw areaal, of delen daarvan, nodig zijn. Het Vastgoed Portaal biedt onder meer de volgende functionaliteiten:

  • Inzicht in de actuele conditiescores van gebouwen: van sanitair, schilderwerk tot dakbedekking;
  • Actuele conditiescores in relatie tot KPI’s;
  • De benodigde investeringen op korte en langetermijn;
  • Inzage in beheer en onderhoudsplannen en de voortgang ervan;
  • Energieprestaties: per object, clusters of het hele vastgoedareaal;
  • Inspectierapportages;
  • Fotorapportages.

Ons track record

Meerdere vastgoedeigenaren maken inmiddels gebruik van ons Vastgoed Portaal. Zo is het portaal gekoppeld aan de jaarlijkse inspecties die wij doen voor Schiphol. Maar ook voor diverse scholenkoepels en rijksoverheden zetten wij ons dasboard in om meer grip te krijgen op het assetmanagement van hun areaal.

Ontdek de mogelijkheden en de meerwaarde van het Vastgoed Portaal.

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie