Afgelopen jaar vierden wij ons 70-jarig jubileum. En zeventig jaar word je niet zomaar. Zeventig, dat is een mensenleven lang. Genoeg voor ontelbare verhalen. Over alle mensen die hier nu werken, over hen die hier hebben gewerkt. Over dromen die zijn gekoesterd en waargemaakt. Maar net zo goed over de leermomenten. Samen maken ze ons tot wie wij vandaag zijn en morgen willen worden. 

In 2022 hebben we meerdere mini-docu's gemaakt vanwege ons 70-jarig jubileum. We ronden de reeks video's waarin we Omkijken en Vooruitzien nu af met de laatste mini-docu. Hiervoor bezochten we één van onze icoonprojecten, Thialf.

Langdurige samenwerking

Deze snelste laaglandbaan ter wereld ligt op een steenworp afstand van ons kantoor in Heerenveen. De ijsbaan werd in 1967 geopend als openluchtbaan. Vanaf het jaar 1986 is Antea Group betrokken bij allerlei zaken in en rondom Thialf. We werken samen aan allerlei innovaties. In de aflevering 'IJskoud de beste door voortdurend innoveren' komen Tanja Lendzion en Michael Sapulette aan het woord over onze langdurige en mooie samenwerking.