De recente ontwikkeling van het GIS Portal door de Belastingsamenwerking gemeenten & hoogheemraadschap Utrecht (BghU) markeert een belangrijke stap vooruit in de richting van een efficiëntere en transparantere lokale belastingheffing en waardering van onroerende zaken. Deze vooruitgang is bereikt dankzij de samenwerking met Antea Group, dat een centrale rol speelt in het beheren en actualiseren van de gegevens binnen het portal.

Expertise in GIS en basisregistraties

Antea Group heeft haar expertise in geografische informatiesystemen (GIS) en basisregistraties ingezet om de BAG- en kadastrale data in de BghU-database te verversen. Dit gebeurt door middel van een combinatie van geautomatiseerde processen, scripts en handmatige acties. Hierdoor wordt de data maandelijks bijgewerkt met de meest actuele WOZ-gegevens die rechtstreeks van BghU worden verkregen. De frequentie van deze updates kan worden aangepast om de actualiteit van de data te waarborgen, afhankelijk van de behoeften.

De expertise van Antea Group in GIS en basisregistraties is onmisbaar voor het succes van het GIS Portal. Hun vermogen om complexe data te beheren en te analyseren zorgt voor een naadloze integratie van de meest recente informatie in ons systeem.


Vertegenwoordiger van BghU

Ondersteuning en advies voor gebruikers.

Naast het onderhoud van de data, biedt Antea Group ook ondersteuning en advies aan gebruikers van het GIS Portal. Dit zorgt ervoor dat gebruikers met de juiste gebruiksrechten zelfstandig aanpassingen kunnen doorvoeren, terwijl ze worden bijgestaan door de expertise van Antea Group om het portal optimaal te benutten.

Bijdrage aan een duurzame toekomst

Met de introductie van het GIS Portal, ondersteund door de technische kennis en dienstverlening van Antea Group, is BghU goed gepositioneerd om haar gegevensbeheer naar een hoger niveau te tillen. Dit draagt bij aan een duurzamere toekomst door efficiënter gebruik van data en middelen.

Wil je meer weten over hoe Antea Group jouw organisatie kan helpen met GIS-oplossingen? Neem vandaag nog contact met ons op!