Datagedreven werken begint bij betrouwbare (ruimtelijke) data. Maar, hoe staat het met de datakwaliteit in jouw organisatie én hoe kun je die verbeteren? DataInZicht biedt je op elk gewenst moment inzicht in de kwaliteit van alle relevante basis- en kernregistraties: BGT, BAG, WOZ én BOR. En met DataInZicht leg jij de juiste basis voor een datagedreven toekomst.

In onze inloopspreekuren vertellen we je alles over DataInZicht. Meld je vandaag nog aan!

Meld je nu aan

Hoe werkt DataInZicht?

DataInZicht is een online portaal waarmee je de datakwaliteit van vier registraties eenvoudig in beeld brengt. Door registraties (BAG-BGT, BGT-BOR, BAG-WOZ) te vergelijken heb je binnen 24 uur in kaart waar afwijkingen en knelpunten zitten. Inzichten die je via ons kunt raadplegen én waarmee je richting geeft aan de verbetering van data en dataprocessen.

Van inzicht naar kwaliteitsverbetering

DataInzicht is méér dan een oplossing om de datakwaliteit te meten. Met dit portaal leg je ook een basis voor kwaliteitsverbetering. Zo helpt DataInZicht je om verbeterscenario’s - en de impact daarvan op de werkvoorraad - door te rekenen. Ook genereer je met DataInZicht werklijsten op basis van jouw verbeteropgave. Wijs mutaties toe aan collega’s, beheer de workload én monitor de voortgang: zo krijg je én houd je grip op geodata.

Inloopuur DataInZicht (online)

Wil je op basis van de inzichten uit DataInZicht sparren over hoe je de datakwaliteit in jouw organisatie kunt verbeteren? Of je heb je tijdelijk extra capaciteit nodig om de datakwaliteit in jouw organisatie op het gewenste kwaliteitsniveau te brengen? Weet dan dat de adviseurs en dataspecialisten van Antea Group voor je klaar staan om je ook bij deze vraagstukken te ondersteunen.

Data en tijd:

  • 19 augustus 2024 10.00 uur tot 11.00 uur

  • 2 september 2024 10.00 uur tot 11.00 uur

  • 23 september 2024 10.00 uur tot 11.00 uur

  • 14 oktober 2024 10.00 uur tot 11.00 uur

  • 4 november 2024 10.00 uur tot 11.00 uur