Ga naar hoofdinhoud
Samenwerking op het gebied van duurzaamheid
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Samenwerking op het gebied van duurzaamheid

 Door strategische samenwerkingen aan te gaan, versterken we onze impact en dragen we bij aan een duurzame leefomgeving.

SDG Nederland

Als trotse partner van SDG Nederland, werken we samen met andere organisaties om wereldwijde duurzaamheidsdoelen te bereiken. Onze samenwerking met Oosterhout SDG Lokaal is hier een voorbeeld van. We organiseren en spreken op events als Café van de Toekomst om inspirerende voorbeelden te delen op het gebied van duurzame gedragsverandering

Consortium Closing the Loop

Consortium Closing the Loop, bestaande uit Nebest, Antea Group, GBN Groep en Strukton Civiel, zet zich in voor hoogwaardig hergebruik van bestaande viaducten. Het consortium is intrinsiek gemotiveerd om waardevernietiging van bestaande kunstwerkonderdelen tegen te gaan en zet hiermee een eerste stap als onderdeel van de SBIR Circulaire Viaducten.

Lees meer over Closing the Loop

Netwerk Groene Bureaus

Het Netwerk Groene Bureaus is een brancheorganisatie voor ecologisch advies en onderzoek. Antea Group werkt samen met andere ingenieurs- en adviesbureaus binnen het netwerk aan kwaliteitsbevordering en belangenbehartiging.

NL Greenlabel

Onze ecologen en landschapsarchitecten zijn de drijvende kracht achter het vormgeven van leefomgevingen die een rijke biodiversiteit en klimaatadaptatie bevorderen, waarin groen en menselijk welzijn hand in hand gaan. Samen met CB5, NL Greenlabel en haar partners realiseren we niet alleen groene oases, maar maken we duurzaamheid ook concreet en meetbaar. De methodiek van NL Greenlabel stelt ons in staat om de duurzaamheid van planten, producten, terreinen en gebieden zowel kwalitatief als kwantitatief te beoordelen.