De kosten van vervanging en renovatie van onze bruggen, viaducten, sluizen, stuwen en kades gaan  de komende jaren flink stijgen. In de jaren 60 tot 80 is veel aangelegd dat aan het einde van de levensduur komt.

Datum, tijd & inhoud

Op 9 december 2021 van 11:00 - 12:00 uur vertelt Arie Bleijenberg (Koios strategy, auteur van het TNO-rapport ‘Instandhouding civiele infrastructuur’) wat nodig is om deze opgave in goede banen te leiden, zowel technisch, financieel, organisatorisch als politiek. Hij heeft voor TNO het eerste landelijke overzicht gemaakt van deze vernieuwingsopgave.

Ook woonwijken uit de jaren 70 en 80 komen binnenkort aan de beurt voor vervanging en vernieuwing. Marc de Jong (Antea Group) belicht deze opgave als een kans om in te spelen op de maatschappelijke opgaven van vandaag zoals energietransitie, biodiversiteit, circulariteit, beleving en participatie. Zijn deze versleten bloemkoolwijken wijken net zo veelzijdig toepasbaar als de gelijknamige groente?

Chat en terugkijken

Tijdens dit webinar kunt u uw vragen via chat stellen aan Arie en Marc. 

Komt het tijdstip u niet uit? Meldt u dan toch aan. U krijgt na afloop van de live-uitzending een terugkijklinkje zodat u de webinars kunt bekijken op ieder gewenst moment.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor dit webinar via ondestaande button. 

Meld mij aan!