Ga naar hoofdinhoud
AI Decision Management
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Repetitieve beslissingen sneller en eerlijker gemaakt met AI Decision Management

Met AI Decision Management ondersteunen wij besluitvormingsprocessen die afhankelijk zijn van intern expertoordeel in omgevingen met veel impact en hoge werkdruk. 

Wij passen deze AI technologie toe voor de analyse van impliciete afwegingen die experts maken bij een beslissing, wat resulteert in een keuzemodel dat expliciet vastlegt hoe verschillende beslisfactoren meewegen. De software kan het beslisproces monitoren, waardoor de efficiëntie en consistentie van keuzes meetbaar wordt. Op basis van deze inzichten kan men het model toepassen om de efficiëntie te verbeteren waar mogelijk en de kwaliteit te verbeteren waar nodig.

De 2 unieke voordelen van AI Decision Management

  1. Geen historische data vereist. Wij vragen domeinexperts om een keuze te maken op basis van een set fictieve - maar realistische - beslis scenario's. Met 30 keuzes van 10-15 experts hebben wij genoeg informatie om een accurate analyse te maken, waardoor de juridische en technische complexiteit van historische (big-)data wordt vermeden.
     
  2. Keuzemodellen zijn altijd volledig transparant, verklaarbaar en aanpasbaar. Er is geen 'black box' - maar altijd expliciet inzicht in de overwegingen van experts, weergegeven in intuïtieve grafieken. Ook bij het toepassen van AI Decision Management als interactieve beslissingsondersteuning kun je altijd precies nagaan hoe het keuzemodel tot een bepaalde voorspelling is gekomen.

Waarom kiezen voor deze tool?

Wij gebruiken de kracht van AI om het menselijke element in de besluitvorming te versterken en niet te vervangen. Wij geloven dat consistentie en maatwerk samen kunnen gaan. En dat kwaliteitsverbetering niet leidt tot efficiëntieverlies. 

Bekijk de video

Repetitieve beslissingen sneller en eerlijker gemaakt met AI Decision Management

Powered by Councyl

Antea Group AI Decision Management wordt mogelijk gemaakt door de technologie die is ontwikkeld door Councyl. Antea Group is exclusief leverancier van deze technologie in de sector van de ruimtelijke ontwikkeling (natte en droge infra). De kerntechnologie is ontwikkeld door TU Delft hoogleraar Caspar Chorus; het is een krachtige combinatie van econometrie, AI-technieken en gedragswetenschappelijke inzichten.

Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan contact op!

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie