De InfraTech 2023 vindt plaats van 17 t/m 20 januari 2023 in Rotterdam Ahoy. InfraTech is de beurs en het kennisplatform waar opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. Natuurlijk is ook Antea Group aanwezig op deze beurs; je vindt ons op standnummer 4.300A.

Ontmoeten wij jou op de Infratech 2023?

Tijdens InfraTech komt de infrasector samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. De pijlers ontmoeten, kennisoverdracht en innovatie staan centraal. 

Ga met ons in gesprek over de toekomst van de Nederlandse infrastructuur. Of woon één of meerdere kennissessies bij van onze experts! Zo gaan onder andere Erik Deuring (Adviesgroepmanager Kunstwerken) en Dennis Jansen (Adviesgroepmanager Asset Management) het hebben over het thema: ‘Kunstwerken van de toekomst, circulair en smart’

Uitreiking Infratech Innovatieprijs

Wie worden de winnaars van de InfraTech Innovatieprijzen 2023? Met de Innovatieprijs stimuleert InfraTech innovatieve ideeën op het gebied van het bouwen, onderhouden, renoveren en verduurzamen van infrastructuur. Dit kunnen innovaties zijn op allerlei gebieden, bijvoorbeeld vaarwegen, spoorwegen, kabels en leidingen, IT-infrastructuur, wegen, landuitbreidingen, industriële complexen en warmte transportleidingen. In de categorie proces innovatie is Antea Group één van de drie kanshebbers met Genetisch Ontwerpen. Op woensdag 18 januari weten we wie de winnaar is. 

Vraag je gratis e-ticket aan

Wil je ook InfraTech en onze stand bezoeken? De toegang is gratis. Het is wel verplicht je van tevoren online te registeren, dat kan gemakkelijk via deze link. Je ontvangt dan een persoonlijk e-ticket waarmee je de beurs kan bezoeken.

dinsdag 17 januari 

10:00 - 18:00 uur

woensdag 18 januari  

10:00 - 21:00 uur

donderdag 19 januari 

10:00 - 18:00 uur

vrijdag 20 januari 

10:00 - 16:00 uur

Tot ziens op de InfraTech 2023!