Antea Group heeft voor vier jaar een raamcontract met gemeente Haarlem verworven voor alle projectmanagement en ingenieursdiensten in het perceel aan de Oost kant van het Spaarne.

Duurzaam en circulair

Dat betekent dat wij voor de gebieden Oost en Schalkwijk alle taken ten aanzien van het voorbereiden en de begeleiding van de realisatie van civiele projecten mogen uitvoeren. Hierbij passen wij onze standaard aanpak circulair aanbesteden toe in de projecten. We ontwikkelen duurzame en circulaire oplossingen voor de gemeente en dagen de aannemers in het raamcontract uit de projecten nog duurzamer en meer circulair uit te voeren. 

Lessons learned

De impact van de projecten op duurzaamheid en circulariteit rapporteren we halfjaarlijks op raamcontractniveau aan de gemeente. We delen de lessons learned met de gemeente en andere partijen binnen het raamcontract. Zo verbeteren wij de duurzame en circulaire impact van de projecten over de duur van het hele jaarcontract.

Duurzame samenwerking

Antea Group heeft reeds ervaring met het werken voor de gemeente Haarlem. De afgelopen jaren zijn wij voor de projecten Eksterlaan, Dietsveld en Jan Gijzenkade reeds als projectbureau aan de slag gegaan. Wij kijken uit naar een duurzame samenwerking met de stad, haar inwoners en haar ondernemers.