Vernuft, vindingrijkheid, slimme oplossingen. Elke dag zetten wij ons talent en onze kennis in om de projecten tot een goed einde te brengen. Het is vaak werk achter de schermen. Niet altijd zichtbaar, wel onmisbaar. Wij vinden het vaak niet meer dan normaal, gewoon goed werk afleveren. Maar eigenlijk is het best bijzonder. En wij zijn trots op deze topprestaties! Om onze ingenieurs en adviseurs wat meer in de spotlights te zetten, maken we iedere maand een Antea Group Professional van de maand bekend.

Deze maand is Krispijn de Jonge de gelukkige winnaar. Deze bevlogen adviseur is verantwoordelijk voor het contract bij het project N247/N235 voor de Provincie Noord-Holland en als projectleider voor het project N215 voor de Provincie Zuid-Holland. Hij heeft de Werkwijzer Geïntegreerde Contracten binnen Antea Group opgesteld en uitgerold. Krispijn wordt zeer gewaardeerd door zijn klanten, vanwege de constante kwaliteit die hij levert.

Wat is je functie bij Antea Group?

“Ik werk als senior adviseur Contracten binnen de businesslijn Contracten & Vergunningen op kantoor Goes.”

Hoe is het om adviseur te zijn?

“Ik werk als senior adviseur Contracten binnen de businesslijn Contracten & Vergunningen op kantoor Goes. Het werken als adviseur is erg dynamisch en divers, er is geen dag hetzelfde. Als adviseur contracten adviseer en ondersteun je een klant in het realiseren van een project. Hiermee vorm je een verbindende schakel tussen enerzijds de klant, haar project en haar wensen en anderzijds onze eigen organisatie waarin we de wensen van de klant omzetten naar tastbare producten. Aangezien elke klant en elk project uniek is, is ons werk dat ook.”

Zijn professionaliteit, vakkennis en goede voorbereiding bij projecten zorgen ervoor dat Krispijn deze maand tot professional is verkozen.


Natasha Weitenberg
Businesslijndirecteur Contracten & Vergunningen

Aan welk project werk je momenteel? En wat is er bijzonder aan?

“Ik werk aan diverse projecten tegelijkertijd. Variërend van grote infra gerelateerde projecten voor provincies en Rijkswaterstaat, tot kleinere veelal ook infra gerelateerde projecten, voor gemeentes en aannemers. Een bijzonder project in deze lijst is het project ‘Bereikbaarheid Waterland’ (N235 en N247). Waar we samen met de klant, de provincie Noord-Holland, de afgelopen vijf jaar hard gewerkt hebben om diverse projecten te realiseren met als doel een betere bereikbaarheid in de regio Waterland. Met in het bijzonder een betere bereikbaarheid voor het openbaar vervoer. Afgelopen zomer is het laatste projectdeel, de reconstructie N247, ook gegund aan een aannemer en hiermee komt er voor ons nu een einde aan vijf intensieve en succesvolle jaren van samenwerking met de provincie.”

Waarom is het zo leuk om bij Antea Group te werken?

“Antea Group is een mensgerichte en pragmatische organisatie die ervoor zorgt dat de mensen goed in hun vel en op de juiste plek zitten. Ik werk daarom met veel plezier bij Antea Group!”