CAG Ventures is een initiatief van Centric en Antea Group. Innovatiekracht en de snelheid van innoveren zijn van wezenlijk belang voor beide organisaties die een sterke focus en positie hebben in de sectoren overheid, financiële dienstverlening, retail, logistiek en industrie.

Het bundelen van krachten

CAG Ventures zoekt voortdurend naar veelbelovende startende ondernemingen met een inspirerende visie. Door het bundelen van krachten, zorgt CAG Ventures voor de stap van een veelbelovend businessplan naar een commercieel succesvolle uitvoering. CAG Ventures ondersteunt ondernemers met kennis, kapitaal en een interessant netwerk. Ze geeft met haar expertise en ervaring start-ups het laatste zetje op weg naar commerciële volwassenheid. Omgekeerd leert CAG Ventures graag van frisse ideeën en de ambitie van jonge ondernemingen. Deze uitwisseling van kennis, ervaring en slagkracht heeft al tot succesvolle resultaten geleid.

CAG Ventures is lid van TekDelta, het platform van TNO, yesDelft, KPN, StartupDelta en NXP voor ondernemingen, kennisinstellingen en start-ups. TekDelta verzorgt matchmaking voor CAG Ventures met interessante startups. CAG Ventures heeft zich aangesloten bij interessante netwerken op het gebied van start-ups, waaronder CoSta (Corporates en Start-ups). CoSta is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland waarbij grote corporates gezamenlijk best practices delen rondom samenwerkingen met start-ups.