De scenario’s uit de science fiction-films van de jaren tachtig komen steeds dichterbij. Hypergeavanceerde sensoren, vliegende auto’s, artificial intelligence; hoe kunnen wij deze technologieën op de juiste manier inzetten om onze maatschappij toekomstbestendig te maken?

Het is dagelijkse kost voor het team van Henri Deelstra, businesslijndirecteur Stad & Klimaat bij het internationaal opererende ingenieurs- en adviesbureau Antea Group. Een van die projecten waar hij zich mee bezighoudt, gaat over de toepassing van drones in het Nederlandse luchtruim: wat komt daarbij kijken, hoe werkt het, hoe kan dat effectief en veilig?

Leeuwarder Courant interviewde Henri over innovaties en hun impact op onze leefomgeving. Het hele interview is terug te vinden in de publicatie van 7 december 2019 van Ambitie| Leeuwarder Courant

Lees het hele interview

Henri is keynotespeaker bij Connect.FRL

"De wereld waarin we leven mooier maken, dat is mijn persoonlijke drive. Het verbinden van mensen en kennis om te komen tot duurzame ontwikkeling. Hoe mooi zou het zijn als je straks met je eigen auto het luchtruim kan betreden. Met de huidige ontwikkelingen is die stap dichterbij dan menigeen denkt. Duurzame ontwikkeling van organisaties vraagt om voortdurende aanpassing op marktomstandigheden, technologische ontwikkelingen en de arbeidsmarkt. Vooruitkijken, ambities vaststellen, koers uitzetten, doelen benoemen en met passie en beleving resultaten halen geeft mij energie. Als directeur streef ik naar verbindend leiderschap met focus op een leven lang ontwikkelen en werkplezier met passie."

Henri is op 11 december 2019 keynotespeaker bij Connect.frl. Het jaarlijkse IT congres met dit jaar als thema Mobiliteit. Kom ook naar zijn verhaal luisteren! Meld je aan via de website van Connect.frl.

Downloads